Wat gaan we doen?

Drie topcoaches, twee nummers, 6 repetities in mei/juni! Merel Martens, Juliette Dumoré en Don Henken bundelen opnieuw hun krachten om online twee James Bond-filmsongs in te studeren en één daarvan tot een videoclip te verwerken.

Gebaseerd op de drie eerdere Online-only projecten (ZomerZoem, KerstZoem en Zoom in on Alicia Keys) maken we dit online projectjaar af met een tribute aan de meesterspion, wiens laatste film later dit jaar eindelijk in première zal gaan. De muziek hebben wij al! Naast gave arrangementen van deze coaches krijg je coaching op je zangtechniek, en op de online hulpmiddelen die we inzetten: Jamulus en BandLab (zie hieronder). De coaches staan weer garant voor muzikale ontwikkeling, plezier én kwaliteit – zeker (maar niet alleen) in deze periode van thuiszingen! Het resultaat is weer één videoclip en een audioclip.

Wat moet je kunnen?

Enige koorervaring is vereist. We zingen twee vier- tot zesstemmige arrangementen (Sopraan, Mezzosopraan, Alt, Tenor, Bariton).

Je moet in staat zijn om met behulp van oefenbestanden en/of de partituur jouw noten in te studeren. De repetities zijn allemaal online via Zoom (www.zoom.us).

Het maken van opnames (met je telefoon of tablet) maakt deel uit van het repetitieproces. Voor diegenen die hier weinig ervaring mee hebben is er ondersteuning.

Deelnemers die willen (en al enige ervaring hebben), kunnen meedoen via Jamulus. Dit is niet verplicht, en als je niet bekend bent met Jamulus krijg je van ons de keuze om een introductie-workshop te volgen of anders gewoon via Zoom mee te doen.

Ook optioneel is het maken van opnames met BandLab; hiermee krijgen de coaches én jijzelf gedurende het repetitieproces meer mogelijkheid om het koorgeluid te horen (en hierop gecoacht te worden).
Voor wie wil, is er een aparte BandLab-introductie bijeenkomst (buiten repetitietijd).

Praktische informatie

We repeteren 6 weken:
Zondag 9 mei t/m 13 juni van 19:30-20:45u
Vanaf 19:20 is de soundcheck voor deelnemers die via Jamulus meedoen (dit is niet verplicht).

Van alle repetities worden opnames gemaakt die ter beschikking worden gesteld aan de deelnemers, zodat je deze ook kunt meedoen als je er niet live bij kan zijn – of als je achteraf nog wat wilt terugkijken.

Prijs: €60 all-in. Hiervoor kun je deelnemen aan alle repetities, ontvang je partituren en oefenbestanden, krijg je technische coaching en natuurlijk een link naar onze eindopnames!

Inschrijven

Inschrijven doe je op dit formulier.

In juli wordt de opname van de videoclip van dit project gepubliceerd op de Facebook pagina én de hoofdpagina van Stichting EduVox.