JesperHolmJesper Holm, pianist, coach en als “Mr. Jazz” specialist pur sang, vestigt zich voor twee jaar in ons land, om bij te dragen aan vele educatieve en muzikale initiatieven in zingend Nederland. Wij zijn er als Stichting EduVox trots op, diverse activiteiten met hem te kunnen organiseren: Concerten met zijn topgroep Touché, workshops, masterclasses, zangproject “The JazzBox”, en de cursus “JazzBasix”.

Jesper Holm als coach voor jouw groep?

Jesper is in het seizoen 2016/2017 nog beschikbaar voor een coaching van jouw groep of koor. Geïnteresseerd? Neem contact op via Facebook (Persoonlijk bericht) of stuur een e-mail naar coaching{at}eduvox.nl

The JazzBox / JazzBasix: Opfrisproject voor fijnproevers

Op 18 en 19 juni 2016 vond de einduitvoering plaats van het Vocal Jazz project ‘The JazzBox’. De expertise van Jesper en de verscheidenheid aan arrangementen maakten dit een geweldig leerproject voor alle deelnemers en een heerlijk jazz-feest voor het publiek. Geïnspireerd hierdoor, en op veler verzoek, zal Jesper binnenkort starten met een cursus van 10 avonden voor vocal Jazzliefhebbers die nog niet super gevorderd zijn, maar juist van de meester zelf willen leren hoe je hier goed in kunt worden. Meer informatie op deze pagina!