EduVox - The Italian Inspiration 2023

Stichting EduVox is trots om in 2023 de “Italian Inspiration” te kunnen presenteren: De 9e editie van onze “Inspiration”-serie voor zangers en dirigenten, waarin we samenwerken met internationale coaches. In het weekend van zaterdag 11 en zondag 12 maart 2023 verwelkomen we in het Akoesticum te Ede twee Italiaanse masters.

Andrea Figallo

Andrea Figallo (links) was meerdere jaren lid van The Wise Guys en The Flying Pickets, waar hij zong (bas), componeerde, arrangeerde en meerdere CD-opnames produceerde. Hij geeft daarnaast zangles, coacht koren, dirigeert, arrangeert en jureert bij koorcompetities in heel Europa. Andrea is muzikaal leider geweest van het Don Camillo koor in München en is op dit moment de muzikale leider van het Duitse kampioenskoor Bonner Jazzchor.

Erik Bosio

Erik Bosio (rechts) is een Italiaanse prijswinnende componist, arrangeur, dirigent, producer, zanger en zangpedagoog. Composities van zijn hand zijn regelmatig internationaal bekroond (o.a. enkele Contemporary Acapella Recording Awards). Hij is een van de oprichters van de bekende vocal group Cluster, één van de beste vocale groepen van Italië, en gespecialiseerd in vele stijlen van vocale muziek. Erik was artistiek leider van Vocalmente Festival in Fossano, Italie van 2017 t/m 2020. Hij schrijft o.a. voor The Swingles, The Real Group en Rajaton.

Andrea Figallo is samen met Erik Bosio de drijvende kracht achter het studioproject The Ghost Files.

In dit intensieve, creatieve en gezellige weekend, gaan we ons vastbijten in vier arrangementen van deze getalenteerde heren. Aan het einde van het weekend zullen we ons eigen mini-concert hebben.

Wie kan zich inschrijven?

Koor- en ensemblezangers (ook als je nu even geen groep hebt) die hun eigen (individuele) muzikaliteit willen ontwikkelen, of de muzikale beleving van de groep waarin ze zingen willen verbeteren. Het repertoire wordt vooraf in de vorm van partituren en oefenbestanden toegezonden, en je wordt verondersteld dit vooraf thuis te hebben voorbereid zodat we snel muziek kunnen maken.

Plaats, Kosten en Inschrijving

Om je in te schrijven Klik Hier

Het workshopweekend vindt plaats in het Akoesticum te Ede (naast station Ede-Wageningen).

Het weekend begint op zaterdagochtend om 9:30 uur en loopt tot zondagmiddag 16:30 uur; het totaal omvat vijf lesblokken (15 uur). Indien gewenst, kun je op vrijdagavond aankomen en ter plekke overnachten.

Deelname aan dit werkweekend kost €295 inclusief alle maaltijden, overnachting op gedeelde kamer, koffie/thee, alle lesmaterialen en repertoire. Het is mogelijk om vrijdag al aan te komen en te overnachten (meerprijs €50, bij voldoende belangstelling). Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van €50 per overnachting; deze zijn beperkt beschikbaar.

Annulering zonder kosten is mogelijk tot 31 januari 2023. Van 1 tot 28 februari zijn de annuleringskosten €100, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Bij twijfel dien je zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen.