Stichting EduVox is vereerd en trots om de “Finnish Invasion” te kunnen presenteren. In het weekend van zaterdag 23 en zondag 24 maart 2019 verwelkomen we in het Akoesticum te Ede twee Finse “power women” die een unieke workshop voor jullie hebben voorbereid.

 

Essi WuorelaMerzi RajalaEssi Wuorela, de sopraan van de Finse formatie “Rajaton” en haar goede vriendin Merzi Rajala, docent GLOMUS aan het Sibelius Academy in Helsinki (afgestudeerd aan RAMA o.a. in Aalborg, Denemarken) komen voor de eerste keer samen naar Nederland.

De combinatie van Finse folk-pop van Rajaton (we gaan zelfs in het Fins zingen!) en het improvisatietalent van Merzi Rajala staan garant voor opnieuw een inspirerend en leerzaam weekend.

Essi zal in haar workshop “Vind Je Eigen Instrument” aandacht besteden aan sound en blend, waarbij zij o.a. zal werken op basis van Rajaton arrangementen. Merzi zal werken aan groeps- en individuele improvisatie en haar eigen arrangementen.

Wie kan zich inschrijven?

  • Koor- en ensemblezangers (ook als je nu even geen groep hebt) die hun eigen individuele muzikaliteit willen ontwikkelen, of de muzikale beleving van de groep waarin ze zingen willen verbeteren;
  • Solo zangers die graag willen werken met Finse muziek en/of improvisatie technieken meer willen weten van de Intelligent Choir methodologie en hoe deze toegepast wordt door RAMA docenten;
  • Muziekdocenten en koordirigenten die inspiratie en input zoeken voor een praktische invulling van hun repetities.

 

Plaats, Kosten en Inschrijving

Om je in te schrijven Klik Hier

Het workshopweekend vindt plaats in het Akoesticum te Ede (naast station Ede-Wageningen).

Het weekend begint op zaterdagochtend om 9.30 uur en loopt tot zondagmiddag 16.30 uur; het totaal omvat vijf lesblokken (15 uur). Indien gewenst, kun je op vrijdagavond aankomen en ter plekke overnachten.

De prijs per werkweekend is €295 inclusief eten, overnachting op gedeelde kamer, koffie/thee, alle lesmaterialen en repertoire. Het is mogelijk om vrijdag al aan te komen en te overnachten (meerprijs €50, bij voldoende belangstelling). Voor een éénpersoonskamer geldt een toeslag van €50 per overnachting; deze zijn beperkt beschikbaar.

Annulering zonder kosten is mogelijk tot 31 januari 2019. Van 1 tot 28 februari zijn de annuleringskosten €100, daarna is geen restitutie meer mogelijk. Bij twijfel dien je zelf voor een annuleringsverzekering te zorgen.